Principala misiune ALIX AVIEN COSMETICS este de a oferi produse de calitate la preturi accesibile tuturor categoriilor de clienti.

In acest sens am investit in imaginea Companiei dezvoltand branduri de mare notorietate asa cum s-a dovedit a fi Dalin, iubit deopotriva de copii si de mamici.

Intr-o piata din ce in ce mai dinamica, ALIX AVIEN COSMETICS asigura accesul la produsele sale si satisfactia consumatorilor in diversitatea dorintelor lor si in functie de stilul lor de viata, in dependenta de acestea organizandu-si activitatea de comercializare pe diversele canale de distributie, fiind mereu flexibili si la locul potrivit.

Aspiratia catre frumusete ne inspira sa aducem un plus de valoare produselor noastre si ne ambitioneaza sa atragem milioane de consumatori in continuare pentru anii care vin.

Cu un portofoliu bogat de branduri, continand game complete de produse dedicate ingrijirii personale ALIX AVIEN COSMETICS si-a luat angajamentul sa ofere valoare prin produsele sale, indeplinind asteptarile consumatorilor prin beneficiile si starea de bine procurate de produsele noastre de calitate.

In scopul de a crea continuu valorile cu care i-am obisnuit pe consumatorii si clientii nostri urmarim sa stabilim si sa dezvoltam relatii sustenabile si pe termen lung cu alte companii pe principiul win-win, din care sa castige ambii parteneri. In centrul atentiei la tot ceea ce vom intreprinde cu eficienta si devotement, veti fi Dumneavoastra, partenerii nostri din piata.

Viziunea ALIX AVIEN COSMETICS

Frumusetea este universala si in acelasi timp ne reuneste pe toti prin diversitatea ei. Viziunea noastra este sa dezvoltam si cream produse la preturi accesibile, facand frumusetea accesibila tuturor. Produsele noastre de calitate ce vor oferi lumii starea de bine si increderea in sine.

De aceea laboratoarele din cadrul departamentului de dezvoltare de la KOPAS KOSMETIK AS, de la infiintarea lor au explorat noi teritorii, inspirandu-se din ritualurile de frumusete din intreaga lume cu scopul de a dezvolta noi produse vizionare si mai sigure, care sunt usor de inteles si de utilizat.

Valorile ALIX AVIEN COSMETICS

Expertiza si excelenta in distributie sunt valori intrinseci ale companiei ALIX AVIEN COSMETICS. In acelasi timp pretuim initiativa si munca in echipa. Acestea reprezinta forta motrica pentru organizatia noastra, motorul din spatele oricarui grup construit pe o idee comuna,care permite sa valorificam si sa punem in valoare talentele oricarui individ.

Recompensam inovatia, creativitatea si originalitatea ideilor la orice nivel. Imbratisam concurenta sanatoasa, loiala, care este motorul pietei libere ce aduce valoare si diversitate, ce ne ambitioneaza sa ne depasim performantele prin preocuparea constanta pentru perfectiune si pentru a oferi tot ce e mai bun consumatorilor nostri. Principiile etice ce stau la baza organizarii activitatilor noastre sunt respectate si recunoscute si de catre angajatii nostri: INTEGRITATE, RESPONSABILITATE, TRANSPARENTA, RESPECT, CURAJ.