Produsele noastre respecta standardele internationale!

    • In procesul de producție, respectam sistemul international de management al calitatii si anume Standardul devenit Directiva Europeana ISO 9001 care ajută la îmbunătăţirea performanţei şi furnizează o bază solidă pentru initiativele de dezvoltare durabilă.

 

    • Respectam standarde cum ar fi: ISO 14001 cu privire la managementul mediului pentru a sustine protectia mediului si prevenirea poluarii. In cadrul fiecarei unitati se determina efectele produse asupra mediului pentru a le mentine la un nivel minim. Facem eforturi pentru a minimiza consumul de energie si producerea de deseuri, sprijinind totodata activitatile de reciclare, pentru a proteja resursele naturale si mediul inconjurator.

 

    • Cautam in permanenta sa crestem calitatea materiilor prime si a produselor finite prin atentia acordata proceselor la nivel holistic, de la alegerea si selectarea materiilor prime pana la dezvoltarea produselor, fiecare etapa finalizandu-se cu teste specifice de laborator si studii, pana la ambalarea lor și logistica lor.

 

    • Ne asiguram ca unitatile noastre de productie lucreaza conform Regulamentelor Europene referitoare la Cosmetice, cum ar fi Regulamentul EC 1223/2009.

 

  • Produsele Cosmetice realizate La Kopas au dosare de evaluare a Siguranței Pentru Sanatatea Populatiei realizate de firme independente din domeniu și sunt integral notificate pe site-ul Uniunii Europene.