Dr. Beckmann

drbeckman
Solutie Covoare_0

DETERGENT CU PERIE PENTRU COVOARE SI TAPITERII

Detergentul cu perie pentru covoare si tapiterii, fara pulverizator, scoate petele si neutralizeaza mirosurile, chiar si cele produse de animalele de companie.

Gratie periei atasate la flacon, Dr. Beckmann Detergent cu perie pentru covoare si tapiterii elimina petele profunde de cafea, bauturi acidulate, grasime, suc de fructe, vin rosu, precum si pete obisnuite din covoare, canapele si mobile tapitate. In timpul aplicarii, peria permite curatarea in adancime a petei. Formula Oxi+ neutralizeaza mirosurile, redand curatenia si igiena caminului dumneavoastra.Datorita formulei speciale, produsul este ideal si pentru propietarii de animale de companie.

Instructiuni de utilizare:

La prima folosire rasuciti aplicatorul si scoateti sigiliul. Controlati peria inainte de folosire si agitati flaconul inainte de utilizare, apoi strangeti-l usor pentru a umezi peria. Tinand sticla, aplicati peria pe pata pe care doriti sa o curatati. Nu umeziti prea tare suprafata! Lasati spuma sa actioneze timp de 3 minute. Dupa cele 3 minute de actionare asupra petei, folositi o bucata de carpa umeda pentru a curata resturile, precum si solutia in surplus. Pentru pete foarte rezistente se reia procedura. Clatiti aplicatorul dupa folosire. Pastrati flaconul in pozitie verticala.

Ingrediente: sub 5% agenti tensioactivi neionici, agenti tensioactivi anionici, agenti de inalbire pe baza de oxigen, parfum, conservanti (BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE)

Informatii importante: Inainte de prima utilizare, testati compatibilitatea produsului cu tesaturile, aplicand o cantitate redusa de solutie pe o pata dintr-o zona mai ascunsa, lasand produsul sa actioneze 30 de minute. Curatati murdaria folosind o carpa umeda.
Periati si lasati produsul sa actioneze pe suprafata testata pana la uscarea suprafetei. Daca suprafata testata nu a suferit modificari, puteti folosi produsul.
Respectati întotdeauna instructiunile de întretinere pentru covoare sau tapiterii. Zona patata nu se uda in exces deoarece ar putea duce la deteriorarea fibrelor.