Dr. Beckmann

drbeckman
SOlutie curatat Inox_0

SOLUTIE PENTRU CURATAT SUPRAFETE DIN INOX

Dizolvant eficient pentru grasimi, bazat pe fromula cu spuma activa, produsul este ideal pentru suprafetele cromate,lucioase si mate din otel inoxidabil, aluminiu, plastic sau sticla.

Absenta substantelor abrazive din compozitie, element inovator, asigura protectia suprafetelor de curatat. Actiunea sa este una eficienta si rapida. Spuma produsa poate fi aplicata pe chiuvete, robinete, hote de bucatarie, frigidere, ustensile si accesorii de bucatarie, lasand suprafetele curate si stralucitoare, fara urme. Spuma cu formula speciala este ideala pentru suprafete mari sau verticale, indepartand grasimea, apa, murdaria, petele de orice natura si amprentele digitale. Mai mult, compozitia imbunatatita cu inhibitori de coroziune asigura protectia obiectelor metalice. Parfumul proaspat al solutiei va va umple de viata bucataria. Produsul este testat dermatologic.

Instructiuni de utilizare:

Pulverizati cantitatea de care este nevoie peste suprafata dorita, dupa ce ati pus duza de pulverizare in pozitia ON.
Stergeti suprafata folosind o carpa umeda, apoi lustruiti suprafata cu o carpa uscata.

INGREDIENTE: sub 5% surfactanti neionici, surfactanti cationici, surfactanti amfoterici, parfum (Limonene), conservanti (BENZISOTHIAZOLINONE,METHYLISOTHIAZOLINONE)