Dr. Beckmann

drbeckman
foto 17 nature & cosmetics

SPAIMA PETELOR ELEMENTE NATURALE & COSMETICE

Dr.Beckmann Spaima Petelor Elemente Naturale& Cosmetice 50 ml,e.Îndepărtează pete de: iarbă, pământ, make-up, ruj, polen, loțiuni, rimel, creion de ochi, fard pentru ochi, blush, pudră, cremă, produse de bronzare, parfum, aftershave, iod, unguent, creioane cerate, marker, creion pentru tablă, acuarele copii, adezivi( fără solventi),creioane gel, adeziv pentru lemn(fără solvenți), cerneală neagră, cremă cu vaselină, pastă dinți, noroi, argilă, suspensii ,nisip, murdărie de pe stradă.
Cu solvenți pentru particule de culoare.Nu se recomandă pentru covoare și piele.

Instrucțiuni de Utilizare: umeziți bine pata cu Dr.Beckmann Spaima Petelor Elemente Naturale& Cosmetice. Lăsați să acționeze 5-10 minute. Se spală normal tesatura. Pentru petele deosebit de dificile: tamponați pata cu o cârpă uscată după timpul de expunere, apoi spălați normal. Pentru materiale non-lavabile: Tamponați bine zona pătată cu o cârpă umezită după metoda de îndepărtare a petelor de mai sus. Vă rugăm să rețineți: îndepărtarea petelor trebuie efectuată înainte de spălare. Testul pentru rezistența culorii se efectuează pe o zonă mai puțin vizibilă înainte de utilizare. Verificați întotdeauna eticheta articolelor de îmbrăcăminte. Nu tratati petele de pe suprafețe sensibile. Sub produsul ce trebuie tratat se pune un element adecvat (farfurioara sau o cârpă curată).

INGREDIENTE: 15 % sau mai mult, dar mai puţin de 30 % agenţi tensioactivi neionici, mai puţin de 5% agenţi tensioactivi anionici, enzime, conservanți (BENZISOTHIAZOLINONE,METHYLISOTHIAZOLINONE)