Dr. Beckmann

drbeckman
foto 14 fruits

SPAIMA PETELOR FRUCTE & LEGUME ȘI BĂUTURI

Dr.Beckmann Spaima Petelor Fructe&Legume &Băuturi 50 g.Pentru pete de vin roșu, cafea, ceai, suc, cacao, mucegai. Pot fi scoase pete de la toate tipurile de fructe, legume, fructe de pădure, toate băuturile alcoolice și cola, cofeinizate, limonadă, oțet balsamic, gem, alimente pentru copii, seva plantelor, excremente (animal), voma, pete galbene. Cu Oxigen Activ. Nu se recomandă pentru covoare și piele.

Instrucțiuni de Utilizare: umeziți pata cu apă, presărați Dr.Beckmann Spaima Petelor Fructe & Legume & Băuturi produs sub formă de pudră și umeziți încă o dată. Aveți grijă ca pata să rămână umedă. Îndepărtați pulberea după aprox. 60 minute. Se spală normal țesătura. Pentru petele deosebit de dificile: Se lasă produsul să acționeze mai mult timp.Păstrați pata umezită. Se îndepărtează pulberea și se spală țesătura ca de obicei. Pentru materiale non-lavabile: Îndepărtați pulberea după expirarea timpului. Tamponați bine zona pătată cu o cârpă umedă după metoda de îndepărtare a petelor de mai sus.
Înmuierea: se dizolvă toată pulberea în 7 litri de apă caldă apoi se introduce întreaga haină timp de mai multe ore, apoi se scoate, se clătește bine și se spală normal. Vă rugăm să rețineți: îndepărtarea petelor trebuie efectuată înainte de spălare. Testul pentru rezistența culorii se efectuează pe o zonă mai puțin vizibilă înainte de utilizare. Verificați întotdeauna eticheta articolelor de îmbrăcăminte. Nu tratati petele de pe suprafețe sensibile. Sub produsul ce trebuie tratat se pune un element adecvat (farfurioara sau o cârpă curată).

INGREDIENTE: 5 % sau mai mult, dar mai puţin decât 15%, înălbitori pe bază de oxigen.