Dr. Beckmann

drbeckman
foto 13 fatty material & sauces

SPAIMA PETELOR GRĂSIMI ȘI SOSURI

Dr.Beckmann Spaima Petelor Grăsimi&Sosuri 50 ml; Pentru pete de:ciocolată, maioneză, unt, uleiuri vegetale și de salate,sosuri pentru grătar, paste, rosii, sosuri picante, pesto, muștar, lumânare, margarină, cremă tartinabilă cu alune sau nuci, condimente. Conține solvenți cu tripla acțiune în combaterea grăsimilor. Nu se recomandă pentru covoare și piele.

Instrucțiuni de Utilizare: Umeziți bine pata cu Dr.Beckmann Spaima Petelor Grăsimi&Sosuri. Lăsați să acționeze 5-10 minute. Se spală normal țesătura. Pentru petele deosebit de dificile: tamponați pata cu o cârpă uscată după timpul de expunere, apoi spălați normal. Pentru materiale non-lavabile: tamponați bine zona pătată cu o cârpă umezită după metoda de îndepărtare a petelor de mai sus. Vă rugăm să rețineți: îndepărtarea petelor trebuie efectuată înainte de spălare. Testul pentru rezistența culorii se efectuează pe o zonă mai puțin vizibilă înainte de utilizare. Verificați întotdeauna eticheta articolelor de îmbrăcăminte. Nu tratati petele de pe suprafețe sensibile. Sub produsul ce trebuie tratat se pune un element adecvat (farfurioara sau o cârpă curată).

INGREDIENTE: 5 % sau mai mult, dar mai puţin decât 15%, agenţi tensioactivi neionici, agenţi tensioactivi anionici, mai puţin de 5 % enzime, conservanți(BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE)