Dr. Beckmann

drbeckman
foto 15 pens & ink

SPAIMA PETELOR CERNEALĂ & PIX

Dr. Beckmann Spaima Petelor Pix&Cerneala 50 ml. Îndepărtează următoarele pete: de cerneală, pix, creioane colorate,marker, culori solubile în apă,creioane cerate,creioane pentru tabla, flip chart,pixuri cu gel, adezivi fără solvenți, adezivi de lemn(fără solvenți). Conține solvenți pentru particule de culoare. Nu se recomandă pentru covoare și piele.

Instrucțiuni de Utilizare : Umeziți bine pata cu Dr.Beckmann Spaima Petelor Pix&Cerneală. Lăsați să acționeze 5-10 minute. Stergeți zona tratată cu o cârpă uscată. Se spală normal țesătura. Pentru petele deosebit de dificile: se lasă produsul să acționeze mai mult timp.Tamponați pata cu o cârpă uscată după timpul de expunere, apoi se spală normal. Pentru materiale non-lavabile: Tamponați bine zona pătată cu o cârpă umedă după metoda de îndepărtare a petelor de mai sus. Vă rugăm să rețineți: îndepărtarea petelor trebuie efectuată înainte de spălare. Testul pentru rezistența culorii se efectuează pe o zonă mai puțin vizibilă înainte de utilizare. Verificați întotdeauna eticheta articolelor de îmbrăcăminte. Nu tratati petele de pe suprafețe sensibile. Sub produsul ce trebuie tratat se pune un element adecvat (farfurioara sau o cârpă curată). A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

INGREDIENTE: 5 % sau mai mult, dar mai puţin decât 15% agenţi tensioactivi neionici, mai puţin de 5 % agenţi tensioactivi anionici.