Dr. Beckmann

drbeckman
foto 16 rost & deo

SPAIMA PETELOR RUGINĂ & DEODORANT

Dr.Beckmann SpaimaPetelor Rugină&Deodorant 50 ml. Îndepărtează următoarele pete: de rugină, deodorant,pete de sudoare, rugină de pe căzi de baie sau de pe gresie. Cu formulă reductivă.Nu se recomandă pentru covoare și piele.

Instrucțiunide Utilizare :Umeziți bine pata cu Dr.Beckmann Spaima Petelor Rugină & Deodorant.Lăsați să acționeze 60 minute. Nu lăsați să se usuce pata tratată. Se spală normal tesatura. Pentru petele deosebit de dificile:lăsați soluția să acțione un timp mai îndelungat. Pentru materiale non-lavabile: Tamponați zona pătată bine cu o cârpă umedă după metoda de îndepărtare a petelor de mai sus. Se utilizează pentru dale,căzi, etc. Aplicați produsul pe o cârpă și lăsați să acționeze un timp mai îndelungat apoi îndepărtați rugina cu peria și cu apă.Poate modifica culorile.Nu se recomandă pentru marmură și materiale sensibile la acizi.
Vă rugăm să rețineți: îndepărtarea petelor trebuie efectuată înainte de spălare. Testul pentru rezistența culorii se efectuează pe o zonă mai puțin vizibilă înainte de utilizare. Verificați întotdeauna eticheta articolelor de îmbrăcăminte. Nu tratati petele de pe suprafețe sensibile. Sub produsul ce trebuie tratat se pune un element adecvat (farfurioara sau o cârpă curată). A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

INGREDIENTE: mai puţin de 5 % agenţi tensioactivi anionici, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE