Dr. Beckmann

drbeckman
foto 12 blood proteins

SPAIMA PETELOR SÂNGE ȘI PROTEINE

Pentru îndepărtarea unor pete ca: sânge, Înghețată, ouă, lapte, iaurt,frișcă, preparate din ouă, brânză de vaci, crema de ou, lapte condensate, lichior de ouă, tzatziki, amidon, salivă, lichid seminal, puroi. Aderă rapid la pete.Nu se recomandă pentru covoare și piele.

Instrucțiuni de utilizare: Umeziți pata bine cu Spaima Petelor Sânge &Proteine. Lăsați să acționeze timp de 5-10 minute. Se spală normal țesătura.Pentru petele deosebit de dificile: Se lasă produsul să acționeze mai mult timp. Se spală țesătura ca de obicei. Pentru materiale non-lavabile: Tamponați bine zona pătată cu o cârpă umedă după metoda de îndepărtare a petelor de mai sus. Vă rugăm să rețineți: îndepărtarea petelor trebuie efectuată înainte de spălare. Testul pentru rezistența culorii se efectuează pe o zonă mai puțin vizibilă înainte de utilizare. Verificați întotdeauna eticheta articolelor de îmbrăcăminte. Nu tratati petele de pe suprafețe sensibile. Sub produsul ce trebuie tratat se pune un element adecvat (farfurioara sau o cârpă curată).
Conține: 1,2 benzisothiazol-3(2H)-one,2 methyl-2H-isothiazol-3 one. Poate cauza o reacție alergică. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
INGREDIENTE: mai puţin de 5 %, agenţi tensioactivi neionici și agenţi tensioactivi anionici,enzime, conservanți (METHYLISOTHYAZOLINONE,BENZISOTHYAZOLINONE)