ALIX Natura

alixnatura
2.00

VOPSEA CREMA PERMANENTA

Alix Natura Vopsea crema permanenta: 100 % extracte naturale, acoperire perfecta a firelor albe!

Obtineti un par matasos si stralucitor si culori naturale cu Alix Natura Vopsea crema permanenta!Acum va puteti bucura de experienta colorarii parului acasa, ca la salon.

Ce este Alix Natura?

Alix Natura este un set pentru colorare si ingrijire intensiva pentru par, fiind imbogatit cu uleiuri naturale, ce permit obtinerea unei colorari permanente si a unui par matasos si stralucitor. Formula sa profesionala permite acoperirea completa, perfecta a firelor albe, oferind parului culoarea preferata, uniforma.

Cum actioneaza Alix Natura?

Formula profesionala a produsului permite acoperirea permanenta a firelor albe. Vopseaua de par Alix Natura este imbogatita cu 4 uleiuri naturale: Ulei de Argan, Ulei de Palmier, Ulei de Marula si Ulei de Migdale. Acestea restabilesc luminozitatea parului, dau luciu si stralucire si revigoreaza parul, facandu-l sa devina mai sanatos. Cu ALix Natura veti simti imediat diferenta.

Pigmentii naturali de culoare absorbiti de firul de par in timpul procesului de colorare se imprima si vor conferi culoare si stralucire rezistenta. Veti avea un par suplu si usor de pieptanat daca dupa vopsire aplicati pe par masca de ingrijire continuta in acest set, creata special pentru tratarea parului vopsit.

Par cu reflexe stralucitoare si culori lucioase cu ajutorul Uleiului de Argan!

Uleiul de Argan contine acizi grasi naturali si antioxidanti ,ce restabilesc luminozitatea parului tern, tocit si agresat de factorii externi, si previne deteriorarea acestuia. Ofera parului tau volum si stralucire cu Alix Natura!

Par hidratat cu ajutorul Uleiului de Palmier!

Uleiul de Palmier reprezinta o sursa bogata de acizi grasi, ajutand la hidratarea parului si la imbunatatirea elasticitatii acestuia. Uleiul de Palmier are un continut ridicat de vitamine, care ajuta la regenerarea rapida a firului de par.

Par matasos cu ajutorul Uleiului de Marula!

Uleiul de Marula este bogat in minerale esentiale pentru par. Aminoacizii cu proprietati antioxidante din minerale au rol reparator pentru firele de par. Datorita acestora, parul este protejat de efectele negative ale factorilor externi si devine suplu, restructurat.

Par hranit cu ajutorul Uleiului de Migdale

Uleiul de Migdale contine din plin Vitamina E, cu rol antioxidant si hidratant. Aceasta patrunde usor in par si in scalp, restabilindu-le din interior. Uleiul de Migdale previne caderea parului, ruperea firelor de par si despicarea varfurilor.Astfel, Parul se regenereaza si devine revigorat.

Continutul cutiei:
ALix Natura Vopsea crema permanenta (1 tub 50 ml)
Crema Oxidanta (1 flacon 75 ml)
Masca pentru ingrijire (1 plic 15 ml)
Manusi de protectie (1 pereche)

Optiunea practica cu rezultate perfecte!

Este ALIX NATURA potrivita pentru parul meu?
Da, daca doriti sa aveti o culoare stralucitoare, cu o tinuta indelungata si rezistenta.
Da, daca doriti sa obtineti 100% acoperire a firelor albe
Da, daca doriti ca parul dumnevoastra sa fie hranit chiar si in timpul efectuarii colorarii.
Da, daca doriti sa va colorati parul de la radacina.